Direxon Oy

Direxon Oy on identiteetin ja pääsynhallintaratkaisujen (IAM) asiantuntija, joka edustaa, myy ja konsultoi alan parhaita ohjelmistotuotteita.

Autamme myös asiakkaitamme suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan omat identiteetinhallintaprosessinsa
määrittelemällä asiakkaallemme IAM-strategian, etenemissunnitelman sekä toteutuksen.

Sen tuloksena saavutetaan mm:

 • Tietoturvalliset käyttäjähallintaprosessit
 • Paremmat tietoturvakäytännöt, esim. salasanapolitiikat
 • Toimintaprosessien dokumentointi ja auditointi

    Tämä mahdollistaa läheisemmän yhteistoiminnan asiakkaan omien asiakkaiden ja kumppaneiden kesken, sekä parantaa  työntekijöiden tehokkuutta.

    Visiomme kiteytyy lupaukseen: Secure Mobile Collaboration, mikä tarkoittaa ihmisten, organisaatioiden ja yritysten yhteistoimintaa  liikkuvasti ja turvallisesti, missä ja milloin tahansa.

    Jaakko Malmgren

    Direxon Oy:n perustaja ja omistaja. Toiminut IT-alalla yli 25 vuotta ja hankkinut kattavan kokemuksen kotimaisista ja kansainvälisistä järjestelmähankkeista. Työkokemusta on Suomen lisäksi kertynyt USA:ssa, Englannissa sekä Ruotsissa, ja hän on ollut toteuttamassa järjestelmätoimituksia ympäri maailman.

    Identiteetin hallintaratkaisuja hän on myynyt ja toteuttanut vuodesta 2001. Näissä ei usein ei olekaan suurimpana haasteena teknologia, vaan toimintatapojen muutoksen toteuttaminen organisaatiossa. Identiteetin hallintaprojektin tulee olla hyvin suunniteltu ja ohjattu sopivina kokonaisuuksina toteutumisen varmistamiseksi.

    Projektinohjaus onkin avainsana onnistuneessa identiteetinhallintaprojektissa.

    Direxon Oy näyttää suuntaa ja ohjaa projektin perille!

    Suomeksi
    Direxon OyKumppanitPäämiehet
    tunnussalasanaMikä tämä on?